Marjolein Stuijfbergen

Kent 0 personen

DIVORCED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marjolein Stuijfbergen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Marjolein Stuijfbergen heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik zat op het internaat met Yvonne Woolderink, Sandra Oorschot, Yvonne Pot, Irene ???? uit Den Helder, Hans lamers, Bika, Janna, allemaal uit rik 1&2 en Frans van Opstal en Jopie(Jolande),en eigenlijk nog een heleboel.

  Ik zat op het internaat met Yvonne Woolderink, Sandra Oorschot, Yvonne Pot, Irene ???? uit Den Helder, Hans lamers, Bika, Janna, allemaal uit rik 1&2 en Frans van Opstal en Jopie(Jolande),en eigenlijk nog een heleboel. Heel speciale herinneringen aan over gehouden!!! Ik zou het erg leuk vinden om ze samen optehalen.

  2004, Marjolein Stuijfbergen

  jeetje, dat zijn er veel, Klasgenoten als Karin Roesthuis, Monigue van Os, Edith hardeman, Mirjam Wigger, maar ook oudere schoolgenoten; bv.

  jeetje, dat zijn er veel, Klasgenoten als Karin Roesthuis, Monigue van Os, Edith hardeman, Mirjam Wigger, maar ook oudere schoolgenoten; bv. Benny Oude groote beverborg(speciale herinnering), Tja, ik kom hier nog op terug!!! moet even de tijd hebben.

  2004, Marjolein Stuijfbergen
  ?