Marjan Mak

Kent 0 personen

ASK_ME , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marjan Mak en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marjan Mak heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet allen dat ik altijd een roze prinsessen jurk aan wilde en daarmee dan in de zandbak spelen en een eeuwige strijd om de waegns waarmee we buiten mochten spelen.

  Ik weet allen dat ik altijd een roze prinsessen jurk aan wilde en daarmee dan in de zandbak spelen en een eeuwige strijd om de waegns waarmee we buiten mochten spelen. Wie is wanneer aan de beurt en wie duwt en wie stuurt.. Ik stuurde meestal, zo was ik wel.

  Kleuterschool 't Waterhoentje, 1974

  een leuke school en vooral lekker dicht bij huis.

  een leuke school en vooral lekker dicht bij huis. Grote pause kabouter broodjes bij de bakker halen en laten beleggen bij de slager. De school feesten ook erg leuk, en leuk mensen in de klas, alhoewel niet iedereen leuk was natuurlijk. sommige liep je met een groet boog omheen. De gymlessen van de heer MArre heb ik ook nog mee mogen maken en ook zijn Nederlandse les natuurlijk. en fouten maken kon niet bij hem dus moest je extra opletten om niet voor schut gezet te worden, latijd lachen als het een ander betrof natuurlijk. Veel mensenkennis opgedaan op die school zowel van leerlingne als leraren (jees, wat diep zeg). ZIe nog maar weinig mensen van toen, allen de broer van SLomp (engels) nog. Zijn broer is leuker hoor!

  L. v. d. Zweepschool Chr. N..., 1982

  Ha ha leuke school met hele maffe leraren, eerste week (intridcutie week in Chaam) ontzettend leuk.

  Ha ha leuke school met hele maffe leraren, eerste week (intridcutie week in Chaam) ontzettend leuk. Zette gelijk de trend voor het hele 1e schooljaar. Heb na de opleiding 2,5 jaar in een cyto-/histoligisch particulier lab. gewerkt daarna er geheel uitgestapt en werk nu op een makelaars/taxatie kantoor. weer es wat anders. wel erg leuk. heb alles gelezen van Hugo van der Woude waar ik ook mee op de zweep heb gezeten. Bedankt hugo dat je die foto van de mavo erin gezet hebt. Ik was geschokt toen ik mezelf zag! wel errug leuk.

  Ir.W. van den Broek Instituut, 1986