Ontdek PLUS

Marjan Huizing

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marjan Huizing en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marjan Huizing heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb een super gezellige tijd gehad op deze school.

  Ik heb een super gezellige tijd gehad op deze school. Samen met Annet Dusseldorp naar Amsterdam i.p.v. op school zitten en met Wanda, Zandra en alle anderen gezellig de klas op de kop zetten. Raar dat er zoveel zijn blijven zitten aan het einde!!!??.....

  De Stadspoort, 1990

  Het was een geweldig eerste jaar, voor de leraren iets minder, maar voor ons des te meer.

  Het was een geweldig eerste jaar, voor de leraren iets minder, maar voor ons des te meer. Met Janneke Harkema vaak de klas uitgestuurd. Vaak de slappe lach, dit heeft er wel toe bijgedragen dat de 1e klas over moest, en dan niet samen meer met Janneke in de klas. De andere klassen waren ook erg gezellig, vooral praktijk, tas neerzetten, naar de mc donalds of grote griet en dan de tijd vergeten. De 2e klas met Annet. Ik ben vanaf school werkzaam geweest bij Apotheek Sappemeer ongeveer 7 jaar, daarna een half jaar bij Neopharm, nog een half jaar in het AZG en werk ik bij Apotheek Willink in Eelde-Paterswolde.

  Apothekersassistente opleiding, 1990

  Heb een leuke tijd gehad op school en in de 6e klas het toneelstuk.

  Heb een leuke tijd gehad op school en in de 6e klas het toneelstuk. Hierna ben ik naar de AJS gegaan, terwijl bijna iedereen naar Slochteren ging.

  Oetkomst, 1980