Marja Pieters

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marja Pieters en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marja Pieters heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Juffrouw Hofman was een schat we gingen met haar op scheveningen schelpen zoeken en bij haar thuis limonade drinken.

  Juffrouw Hofman was een schat we gingen met haar op scheveningen schelpen zoeken en bij haar thuis limonade drinken. In de 5e had ik les van juf Laverman en in de 6e Meester Bruinink was een wereld vent, leuke leraar en verder heb ik het gewoon naar mijn zin gehad op school ook later op de mavo. De laatste schoolreis was ook erg leuk, zelfs een beetje verkering gehad met Martin Plezier. Heel leuk om op deze manier weer oude verhalen te lezen en klasgenoten te horen.

  Witte de Withschool, 1967

  Leuke tijd in de kantine waar de leerlingen zelf de bar bediende en het clubje vrienden die veel samen deden zoals zwemmen.

  Leuke tijd in de kantine waar de leerlingen zelf de bar bediende en het clubje vrienden die veel samen deden zoals zwemmen. voetballen, bioscoop. Het groepje bestond uit Ton van Schijndel, René Mohle, Adiel Jahangier, Ed Mol, Mia Linnartz, Els Landman, José Macquine, en misschien nog meer maar die weet ik even niet meer. Met Mia heb ik nog steeds contact.

  Kamerlingh Onnes Mulo / Mavo, 1973