marion debruijn

Kent 0 personen

MARRIED , 6 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van marion debruijn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  marion debruijn heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  meester jaap hij was gaaf.

  meester jaap hij was gaaf.En onze uniformen met gesteven schortjes en de direktrice die onder aan de trap stond om te kontroleren op pattycoats en make up.En op 1 april de stoel met water er op voor de leraar.En als je je schortje was vergeten terug op je vrije middag.En boetes van 20 cent Derde jaars hadden alle klokken vooruit gezet dus een uur eerder ging de zoemer en onder aan de trap stond de direktrice met een boze vinger die richting terug wees meer deed ze niet en iedereen ging snel terug naar de klas.als ik er nu overnadenk vind ik die dingen nu nog leuk.

  Huishoudschool Sweelinckstraat, 1966

  het hoofd van de school heten toen der tijd ook de bruin alleen je schreef het anders.

  het hoofd van de school heten toen der tijd ook de bruin alleen je schreef het anders.En ik heb bij meneer sinkler gezeten in de 6 de klas. Namen van leerlingen weet ik niet meer. We hadden daar ook een school tandarts vreselijk die zaten boven in de hal.En ik herrinner me nu ook nog een juf zeller die had ik in de 4 de en ben ik ook bij blijven zitten.Ik had ook op deze school een hartsvriendin Frederiek Holleman en die had een zusje Carla en ook een broertje maar zijn naam weet ik niet meer.Maar die zaten ook op deze school.Ik herriner mij ook juf Brion heb ik denk ik ook bij in de klas gezeten.En ik denk een juf Vogel in de derde klas.Voor die tijd woonden we in rijswijk waar ik naar school ging op de Linde laan.waarna we verhuisden naar dan haag waar mijn vader een garage bedrijf had op ruimzicht.En we zo doende op de marterrade school kwamen.

  Marterradeschool, 1960