marijke houbraken

Kent 11 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van marijke houbraken en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  marijke houbraken heeft 1 klassenfoto's en kent 11 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  7 jaar lagere school gedaan. ...

  7 jaar lagere school gedaan. klas 1 juf. van barschot klas 2 zuster....? klas 3 ju. bogmans klas 4 juf. smit ( 2x ) klas 5 dhr. putmans klas 6 zuster.....? zie eigenlijk nooit niemand meer behalve bianca v.d. sanden en marion mols. zou wel leuk zijn weer eens wat mensen te treffen.

  2003, marijke houbraken

  leuke tijd die nu achteraf nog...

  leuke tijd die nu achteraf nog maar zo kort geleden lijkt te zijn. jammer dat de school er niet meer is. heb zelf echter veel herinneringen betreffende deze tijd. mischien dat we als oude klasgenoten zijnde elkaar nog eens mogen treffen. ging in die tijd veel om met marga cornelissen en helma van hameren. martie janssen die een stoplichtverhouding had met marga,maar ook raymond loods ( die op 15 jarige leeftijd verongelukt is ) en ria beekmans ( die op 24 jarige leeftijd al overleden is ) johan de wit die altijd meefietste naar de tongelreep en bianca en marion die ik natuurlijk al vanaf mijn 3 ken. veel in de aula gezeten omdat ik altijd de lul was als een ander wat deed en ik er om moest lachen. en ik zal nooit de groeten doen aan Aarts,leraar aardrijkskunde die mij ooit vreselijk een oor heeft aangenaaid.

  2003, marijke houbraken
  ?