Ontdek PLUS

Marietta Vreeswijk

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marietta Vreeswijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marietta Vreeswijk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Uiteindelijk vond ik de studie heel leuk.

  Uiteindelijk vond ik de studie heel leuk. Het vak wat minder dus vandaar dat ik niet meer werk als diëtiste. Maar de kennis die ik heb opgedaan is nooit weg!!!! De trauma aan Flos is ook niet weg. Met name Karin van Voorst met wie ik nog veel omga heeft eigenlijk nog een appeltje te schillen met Flos....Karin is namelijk heel goed terecht gekomen ondanks de demotiverende opmerkingen van Flos. Nu moeten we erom lachen.

  HAN - HBO Voeding en Diëtetiek, 1994

  Wel een aantal leuke mensen leren kennen maar uiteindelijk alleen nog contact met Kim Wybenga (en Maartje den Dulk maar die kende ik al van de lagere school).

  Wel een aantal leuke mensen leren kennen maar uiteindelijk alleen nog contact met Kim Wybenga (en Maartje den Dulk maar die kende ik al van de lagere school). Gelukkig is het met mijn Wiskunde, dankzij Teake, helemaal goed afgelopen!

  Revius Lyceum, 1987

  Ik zat een in meidenklas met Maartje den Dulk, Martine Dogger, Corinne van der Heijden, Agnes Dommerholt, Esmee Duiveman, Kim Haasbroek en Diana Kruidenier.

  Ik zat een in meidenklas met Maartje den Dulk, Martine Dogger, Corinne van der Heijden, Agnes Dommerholt, Esmee Duiveman, Kim Haasbroek en Diana Kruidenier. Gelukkig weet ik via moeders nog een beetje wie wat heeft gedaan. Bijvoorbeeld dat Martine net als ik diëtiste is. Grappig!

  Hoog Moersbergen, 1981