Ontdek PLUS

Marieke Samplonius

Kent 0 personen

Burg. staat - , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marieke Samplonius en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marieke Samplonius heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Anderhalf jaar volgehouden maar toen bedacht dat het niet echt iets voor mij was.

  Anderhalf jaar volgehouden maar toen bedacht dat het niet echt iets voor mij was. Wel een unieke lokatie, de Oudemanhuispoort en de hoorcolleges in de Lutherse Kerk op het Spui! Ging toen veel om met Sabine Bonnet maar ben haar helaas uit het oog verloren! Dus als iemand weet waar zij nu woont...., ik hou mij aanbevolen!

  UvA - Faculteit der Rechtsg..., 1990

  HOFEM (hoger financieel en economisch management) Leuke tijd met Dennis, Sander, Marco, Robin, Amanda, Annemieke, Ingrid en vele anderen!! Nog steeds contact met de meiden!! In die tijd nog nooit zo vaak op het terras van de Ritz gezeten.

  HOFEM (hoger financieel en economisch management) Leuke tijd met Dennis, Sander, Marco, Robin, Amanda, Annemieke, Ingrid en vele anderen!! Nog steeds contact met de meiden!! In die tijd nog nooit zo vaak op het terras van de Ritz gezeten. Leuke tijd!

  Hogeschool Holland, 1992

  Juffrouw Hazewindus (later Vis of was het nu andersom, ze ging in ieder geval trouwen!) was wel mijn favoriet! Het natspuiten met de tuinslang tijdens de warme dagen en je verstoppen tussen de grote coniferen was ontzettend leuk.

  Juffrouw Hazewindus (later Vis of was het nu andersom, ze ging in ieder geval trouwen!) was wel mijn favoriet! Het natspuiten met de tuinslang tijdens de warme dagen en je verstoppen tussen de grote coniferen was ontzettend leuk. Ook de spelletjesdagen (waarvan ik nog leuke foto's heb), Sinterklaas (ook foto's) en het lijm eten van Belinda Koomen blijft je altijd bij. Wat heb ik samen met vriendinnetje Marjanne Tamminga gehuild dat we naar de de "grote school" moesten!!

  Kleuterschool de Wegwijzer, 1975