Marie Engelse

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marie Engelse en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Marie Engelse heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Mijn ouders hadden in die tijd een viswinkel in de Vlasmarkt,"het Zeepaardje" Zingen bij juf de Nood vond ik geweldig maar ook een beetje eng.

  Mijn ouders hadden in die tijd een viswinkel in de Vlasmarkt,"het Zeepaardje" Zingen bij juf de Nood vond ik geweldig maar ook een beetje eng. Frans van meneer de Visser was spannend maar het leukst was de thee rondbrengen. En het schooreisje op de fiets naar Bergen op Zoom. Voor wie wil ik heb nog foto's van school en schoolreis.

  2004, Marie Engelse

  Als dochter van de visboer rook ik altijd naar vis.

  Als dochter van de visboer rook ik altijd naar vis. Mijn ouders hadden de viswinkel 'Het Zeepaardje"in de Vlasmarkt. We hadden een leuke klas met veel feestjes.Basje Cristiaanse en ik waren het stelletje van de ulo. Handvaardigheid van juf Bommeljee vond ik leuk. Ik ben dan ook handwerkjuf geworden. Ik heb nog stage gelopen op deze school. Nu geef ik HVO-lessen op twee openbare lagere scholen in Rotterdam.Ik kom nog vaak in Zeeland want mijn moeder woont er nog.

  2004, Marie Engelse
  ?