Bekijk het volledige profiel van marianneke Fvisser en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

marianneke Fvisser heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik kwam in de kleuterklas t/m ...

Ik kwam in de kleuterklas t/m de 6e klas. Had juffrouw Moereels in de 1e en 2e klas. juffr, de Zwart in de 3e, men. Helsdingen 4e, men. Poldermans 5e, men. Immink in 6e klas. Heel goede klas met langblijvende vrienden,heb nog altijd contact met Monique Leijger, Maykie den Hartog. Heb tussendoor Jantje Plesman, Kees Bakker, Ronald Pfeifer,Dirk Seret, Karen de Vries, Cristiaan Broda,Titia Klaren gezien. Weet bijna alle namen nog. Het was een van de beste klassen en de een heeft nog altijd contact met de ander!

2011, marianneke Fvisser

Is er iemand die nog weet welk...

Is er iemand die nog weet welke docenten er nog zijn?! Gaarne contact met mij opnemen hier over! Mijn telefoonnummer is: *************** Ik zat op deze school van 1960 tot 1965. De meest bekende docenten zijn al genoemd, maar er zijn er nog een paar die ik herinner: De meest beruchte juf. Krijn, hr. Vermaas (aardr.), hr. van Raadt (Duits, zeer goed), hr. de Cocq, juf. Bos (boe!), hr. van Romond, hr. Diermanse (boe!), hr. Valk (wiskunde), hr. van Dijk (gesch.). Ik heb altijd contact gehouden met Bung tot een week voordat ze overleed. Vorig jaar hadden we nog een reunie met mijn klas, 4B.

2006, marianneke Fvisser
?