Marianne Hilten

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marianne Hilten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marianne Hilten heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Kan me nog herinneren dat ik langs de brandweerkazerne moest lopen en kwam daardoor nogal eens te laat.

  Kan me nog herinneren dat ik langs de brandweerkazerne moest lopen en kwam daardoor nogal eens te laat. Kan me alleen juf Wartenaar nog herinneren van de juffen. Er stond een aquarium in de gang en in de gymzaal een piano.

  lenteleven kleuterschool, 1964

  Ik ben in de derde op school gekomen en heb er een reuze tijd gehad.

  Ik ben in de derde op school gekomen en heb er een reuze tijd gehad. Niet dat ik veel deed, ja alleen keet trappen. Nederlands vond ik het leukst en deed daar nog wel eens wat voor omdat we echte literatuur kregen naast het saaie schoolboek. Meneer Damen vergeet ik nooit, wat had ik een hekel aan die man, hij kon van die kwetsende opmerkingen maken. Het leukst was het als Bianca Uytenentuis werd verwisseld met mij (Buitenhuis).

  Heideveld MAVO, 1975

  We hadden een groepje (Karin, Peter, Ewald en ik) dat constant de klas werd uitgestuurd.

  We hadden een groepje (Karin, Peter, Ewald en ik) dat constant de klas werd uitgestuurd. Dropjes halen bij Smitje en stiekem opeten tijdens de les. Meneer Stalenhoef kregen we zowat gek (heb er nu spijt van) en voor Van der Plicht waren we bang. Ik denk dat dit de leukste schooljaren van mijn leven zijn geweest.

  Koningin Juliana School, 1973