Marianne Goossen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marianne Goossen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marianne Goossen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn tweelingzus Annemarie en ik zaten op de VZ, we hebben het afgemaakt en werken allebei in de zorgsector.

  Mijn tweelingzus Annemarie en ik zaten op de VZ, we hebben het afgemaakt en werken allebei in de zorgsector. Allebei bejaardenverzorgster, zij in de Molenhof in Zaamslag, ik in Ter Reede in Vlissingen. We gingen toen veel om met Ingeborg van Schagen, Ruth de Keyzer en Monique Reinhoudt. Maar ook met vele andere meiden zoals Marjoke, Melanie, Petra (2x), Heleen etc... Het was een gezellige tijd. De treinreis er naar toe, en terug, veel gelachen.

  AG en VZ, Ter Welle, 1988

  Mijn tweelingzus Annemarie en ik hebben 5 jaar op deze school gezeten, i.

  Mijn tweelingzus Annemarie en ik hebben 5 jaar op deze school gezeten, i.p.v 4 jaar. In de tweede klas blijven zitten. We vonden de school pas echt leuk toen we bleven zitten. Bij die klasgenootjes kregen we pas echt goed aansluiting. We waren beste vriendinnen met oa. Esther Geluk, Esther Böck en Sanna Renes. Ook met Jeanne Schipper, die nog geen jaar bij ons in de klas heeft gezeten. Toen is ze verhuisd naar Amersfoort, maar we hebben nog steeds contact met haar. We hebben een leuke schooltijd gehad.

  Bernardus Smytegeltschool MAVO, 1983

  Ik woonde in Koudekerke, maar ging in Middelburg naar school.

  Ik woonde in Koudekerke, maar ging in Middelburg naar school. Eerst met de taxi, later met de lijnbus, later met de schoolbus, wat het het leukste was. Ik zat samen met mijn tweelingzus Annemarie in de klas. We vonden het een leuke klas. Onze beste vriendin was toen Hannah Moes, en onze vriendjes Wim Dees en Harmen Flipse.

  Basischool Regenboog-School, 1977