Marian van Herp

Kent 0 personen

RELATION , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marian van Herp en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Marian van Herp heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  De leukste juf vond ik juffrouw de Groot, daar heb ik twee jaar bij in de klas gezeten, klas 3 was meester Brusaart, klas 4 was meester Oost (al geruime tijd overleden), klas 5 meester Kos, klas 6 meester Kromwijk.

  De leukste juf vond ik juffrouw de Groot, daar heb ik twee jaar bij in de klas gezeten, klas 3 was meester Brusaart, klas 4 was meester Oost (al geruime tijd overleden), klas 5 meester Kos, klas 6 meester Kromwijk. Het leukste was als we met zijn tweeen koffie dienst hadden dan mochten we koffie zetten en rondbrengen en het keukentje schoonmaken. Ook hebben Meta van Zutphen en ik een keer in een gekke bij in de gemeenschapsruimte op orgel gespeelt maar dat ging iets te hard want we trapen dwars door het pedaal heen hihihihi.

  2003, Marian van Herp

  Tsja, dat zijn er een heleboel, ik herinner me nog dat we meneer (ja dat zeiden wij toen nog) Kamerman(biologie) een keer flink ingezeept hebben met sneeuw.

  Tsja, dat zijn er een heleboel, ik herinner me nog dat we meneer (ja dat zeiden wij toen nog) Kamerman(biologie) een keer flink ingezeept hebben met sneeuw. Meneer Kamsteeg (engels) altijd zo lekker bekakt Engels kon praten. Mevrouw Moerman (muziek)wel heel veel cabellero's rookte onder de les. We een heel leuk kamp in het Lingebos gehad hebben waar we met regen op de fietsen naar toe gingen en heeeel veel lekke banden onderweg hadden. Ik vaak opgepast heb op de kinderen van meneer Cahuzak (nederlands). Mevrouw van de Berg (direkteur) een toffe vrouw vond. Meneer van Hoften( natuurkunde etc.) mijn metor was al die vier jaar. Natuurlijk hadden ook nog gym van meneer van Zijl, altijd en eeuwig als het maar enigzins mooi weer was buiten honkbal en binnen hocky bah.

  2003, Marian van Herp
  ?