MARIAN DEKKER

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van MARIAN DEKKER en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  MARIAN DEKKER heeft 24 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Weet er niet heel veel meer van, alleen de zandbak zit in mijn geheugen.

  Weet er niet heel veel meer van, alleen de zandbak zit in mijn geheugen. En dat ik er een jaartje langer mocht blijven dan de rest want ik was nog zo speels hahaha Sorry juffrouw Vrooman nu nog steeds !

  't Kraaiennest, 1963

  Mijn favoriete herinneringen passen niet in dit vakje! Laten we zeggen dat we het op school erg druk hadden met van alles behalve school.

  Mijn favoriete herinneringen passen niet in dit vakje! Laten we zeggen dat we het op school erg druk hadden met van alles behalve school. Mijn bijnaam was Hotlips?? Het was een erge leuke tijd. Een verjaardagsfeest gegeven met Gerry Achterbergh waar ze het nu nog over hebben. Echt waar! Nooit meer een feest mogen geven thuis. Toen met Ellen Zijlstra de boel onveilig gemaakt en later met Jenet Been,Roos Dekker en vele anderen. Ook de nooit ophoudende na school-gesprekken met Walter de Kwaadsteniet zijn een leuke herinnering. Niet voor thuis, want we waren altijd te laat voor het eten.

  MAVO W. van Dijk, 1971

  Ik woonde buiten het dorp op het terrein van Aegir waar 2 bedrijfswoningen waren.

  Ik woonde buiten het dorp op het terrein van Aegir waar 2 bedrijfswoningen waren. Ik kon dus niet altijd op het dorp spelen, vooral door de bussen van de RDM na schooltijd. Wel kwamen er regelmatig vriendinnen bij mij spelen. Betty wijntjes, Ada Speelman , Wilma van Velzen, Truus visser, Sonja van Hees, Wilma Westbroek enz.

  OLS Het Zaathout, 1965

  ?