Ontdek PLUS

maria peeters

Kent 0 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van maria peeters en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  maria peeters heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  de leukste leraar vond ik dhr.

  de leukste leraar vond ik dhr. Janssen(engels) en janssen(gym)en leraar nederlands(ik ben zijn naam vergeten voornaam Jan)Ook de culturele organisatie op die school was top. Bij mevr.Zonneveld kon je altijd goed spieken. ik heb er een hele leuke tijd gehad. de lieve jongen (jo Buscher uit Oirsbeek) mocht er ok wezen.

  Sint Franciscus, 1970

  ik zat in m12.

  ik zat in m12. leuke school.heb daarna mijn dieetkoksopleiding gedaan en in het radboudziekenhuis in nijmegen gewerkt. getrouwd 4 kinderen op dit moment oppas moeder van 12 kinderen. zat in de klas met de zusjes pauwels, theo van oppen, rob spee,jose schrijnemakers,marian nelissen, anke rooks,uit m11 herken ik nog casandra bosch, ingrid lamberti ene mieke ? de leukste periode vond ik het kamp en de stage periodes

  Jekerdal, 1978

  de leukste herinnering aan deze school was meester mirrer(nederlands),castermans(aardrijkskunde),de kelderratten, de feestjes,dhr.

  de leukste herinnering aan deze school was meester mirrer(nederlands),castermans(aardrijkskunde),de kelderratten, de feestjes,dhr.vroomen en de belgische scheikundeleraar. ik heb een fijne periode gehad op die school

  MAVO Oud-Vroenhoven, 1974