Mari Kieneker

Kent 0 personen

ASK_ME
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mari Kieneker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 15

  Mari Kieneker heeft 15 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Herinner me de fraters die uit de missie kwamen,vooral frater Ewaldus naam geregeld opgezette dieren en geprepareerde vlinders mee naar school,reuze interresant.

  Herinner me de fraters die uit de missie kwamen,vooral frater Ewaldus naam geregeld opgezette dieren en geprepareerde vlinders mee naar school,reuze interresant. Er heerste tucht en orde op deze school,maar dat was ook wel nodig mee zoveel kinderen in een klas. Herinner me het Petrus en Paulus ijsje,dat je kreeg na zoveel stempels op de kaart,bij een kerkbezoek door de week kreeg je een stempel. En natuurlijk de glibberbanen,in de winter op het schoolplein. Als je spekzolen onder je schoen had mocht je niet mee slibberen omdat dan de baan kapot ging. Herinner me de bouw van de gymnastiek lokaal,iedereen was toen rode baksteen fijn aan het malen als tijdverdrijf,iedereen zat onder de rode steenpoeder

  2009, Mari Kieneker

  Ik herinner mij juffrouw van Acht.

  Ik herinner mij juffrouw van Acht

  2008, Mari Kieneker

  Veel herinneringen aan deze school,de grote klassen,de fraters,het koortje,het feest van Petrus en Paulus op het schoolplein,het ijsje dat je kreeg als je zoveel keer naar de kerk was geweest,dit werd afgestempeld op een kaart.

  Veel herinneringen aan deze school,de grote klassen,de fraters,het koortje,het feest van Petrus en Paulus op het schoolplein,het ijsje dat je kreeg als je zoveel keer naar de kerk was geweest,dit werd afgestempeld op een kaart. Schoolvoetbal team dat weleens speelden/trainden op het Sint Jozefdal,op dat veld stonden de bomen in het veld je moest uitkijken dat je er niet tegenaan liep. Schoolreisje's naar het Kristalbad in Apeldoorn,naar Antwerpen,naar Bosbadhoeven bij Breda. Fraters die ik had waren fr.Ewaldus,fr.Gregorio,fr.Carolus,fr.Cyrillus,van de frater uit de eerste klas daar ben ik de naam van vergeten,ik heb volgens mij van juffr.Rokx nooit les gehad,ook heb ik les gehad van hr. Buddemeyer.

  2004, Mari Kieneker
  ?