Ontdek PLUS

Margareth Hartsuiker

Kent 0 personen

SINGLE , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Margareth Hartsuiker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Margareth Hartsuiker heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een halfjaar op deze school gezeten.

  Een halfjaar op deze school gezeten. Geen leuke tijd geweest in elk geval anders was ik er wel langer gebleven.

  Kmbo, 1986

  Niet zo heel lang op deze school gezeten.

  Niet zo heel lang op deze school gezeten.....vanaf oktober tot de zomervakantie of zo. Namen die me bijstaan zijn Monique van Leeuwen, Mariska Diekman, Wim Meyer, Ton ??? en de meester Ruud Pet.

  Scheepskameel, 1981

  Hmmm tis alweer heel lang geleden.

  Hmmm tis alweer heel lang geleden....Wat namen die ik me kan herinneren zijn Sandie Wellner (heb ik nog steeds contact mee), Kamha Tang, Petra Wiebes, Arie-Willem, Robert de Goede, Pedro, Netcat, Marissa, Helga....verder ben ik het een beetje kwijt... Hoe zou het toch allemaal met ze gaan ;o) Qua leraren uhm....Juffrouw de Jong-Kuypers staat me nog bij.....En Meester v/d Berg (ergste herinnering is het maken van schaakborden) en Meester Klein. Wat ik me nog heel goed kan herinneren zijn de negerzoenen bij het bakkertje naast de school die waren zo lekker groot ;o) Ben in 1981 verhuisd naar Almere, enige met wie ik contact bleef houden was Sandie, daar ging ik heel goed mee om.......(Zij woont ook inmiddels alweer enige jaren in Almere) Zou er ooit nog een reunie komen? Ik ga nog wel eens uit in Amsterdam, maar kom nooit bekenden tegen....Misschien ook wel, maar zijn ze niet meer te herkennen of wonen inmiddels ook al elders.

  Groen van Prinstererschool, 1974