Marco 'tHart

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marco 'tHart en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marco 'tHart heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Haha, de hardrockers die op disco's en schoolfeestjes altijd even hun eigen kwartiertje kregen om met hun hoofd tegen de geluidsinstallatie te slaan :)).

  Haha, de hardrockers die op disco's en schoolfeestjes altijd even hun eigen kwartiertje kregen om met hun hoofd tegen de geluidsinstallatie te slaan :))

  Rijks Scholen Gemeenschap S..., 1983

  Letterneuken met Verkamman, werktekenen met kleine Steeneveld, de planningen van Van der Veer (inclusief 2 vingers in z'n nek).

  Letterneuken met Verkamman, werktekenen met kleine Steeneveld, de planningen van Van der Veer (inclusief 2 vingers in z'n nek)... technisch en perspectieftekenen met Driessen... en de witte helmen van Marion vd Embden :) Heerlijk, wie weet het allemaal nog..? Een paar dagen naar Parijs, daar 's ochtends zelfs een keer opgepakt op het station om een reden die me nu nog onduidelijk is... ik stond immers met Marco de Bruin ("Headie") in een etalage naar Kuifje en Lucky Luke strips te kijken, en hoe die wel niet in het Frans heetten... Superklas trouwens!

  Grafisch Lyceum Rotterdam, 1987

  Sja, de vrijdagmiddagmannekepisdrop van Spekkie, de geiteharenwollensokken van Markerink, de dikke bril van Strenge Bras en de immer statige Heer van der Gaag.

  Sja, de vrijdagmiddagmannekepisdrop van Spekkie, de geiteharenwollensokken van Markerink, de dikke bril van Strenge Bras en de immer statige Heer van der Gaag...

  Comeniusschool, 1976