Manuela van der Horst

Kent 63 personen

Gescheiden , 3 kinderen
Woont in Tilburg

  Bekijk het volledige profiel van Manuela van der Horst en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Manuela van der Horst heeft 1 klassenfoto's en kent 63 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb op deze school de avond-MEAO gevolgd.

  Heb op deze school de avond-MEAO gevolgd. Gezellige school, maar was een stuk serieuzer dan alle voorgaande scholen. Misschien wel goed. ;-)

  Delta College, 1988

  Als kleuter extreem verlegen.

  Als kleuter extreem verlegen. Kan me niet herinneren dat ik iets gezegd zou kunnen hebben. Ik kan me een juf met lang, bruin haar herinneren. Een heks? Bang was ik. Echt. In de 1e kleuterklas zaten o.a. Roos Tomson, 'de tweeling' Arnoud & Roderick Venselaar en Flip Breur. Het 2e kleuterjaar kan ik me Polly Breur en Jetje met zusje Bobine (naam weet ik niet zeker, zoals ik het meeste niet zeker meer weet) herinneren. Ben mijn kleutertijd - en nog een tijdje daarna - met Daniëlla (Daantje) aangesproken. Dit omdat er nog een Manuela van der Horst in de klas zat met - raar maar waar - net als ik een zus genaamd Germain. Leuke herinneringen aan deze school. Ben benieuwd waar 'het kleed met de gezichtjes' gebleven is dat jarenlang in de hal van de kleuterschool hing.

  Kleuterschool De Notedop, 1974

  Kan me hier weinig van herinneren.

  Kan me hier weinig van herinneren. Heb hier de 1e klas gevolgd met juf Marianne Groeneweg (erg aardig), de 2e- en de 3e klas tot aan de Kerstvakantie. Geen idee van wie ik in de 2e- en 3e klas les had. Daarna verhuisd naar De Leyens en naar 't Plankier gegaan. Namen van destijds: Marianne Kroder (en haar leuke broers die weer bevriend waren met mijn broer), Pascha Rietkerk, Roos Tomson, Remilio van Rijs, Nancy Meeuws, Marco Groos, Leon Scheur, Kirsten en Aletta. Samen met Marianne en Nancy een keer Luv ('The greatest lover') nagedaan tijdens een maandopening/sluiting. Wat een debacle.

  Openbare basisschool Het Ri..., 1976

  ?