Maike denHouting

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Maike denHouting en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Maike denHouting heeft 21 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kwam halverwege klas 2 binnen bij juffrouw Engels en werd daar de eerste dag opgevangen door Petruska.

  Ik kwam halverwege klas 2 binnen bij juffrouw Engels en werd daar de eerste dag opgevangen door Petruska. We zijn al die tijd vriendinnen gebleven. In de derde klas had ik meneer van Summeren, waar ik Middellandse Zee leerde schrijven (ik had er 3 fouten in...) en die me helaas een keer tot mijn eigen schande uitgestuurd heeft omdat ik te amicaal stoeide. Tsja. In de derde hadden we ook meneer van Rijnsoever af en toe. Dat was geloof ik de directeur van de school. In de vierde mijn lievelingsmeester: meneer van Swam. Dat vond ik een heel fijn jaar. In de vijfde meneer van den Hoogen. Die kon altijd prachtig vertellen en door hem kreeg ik veel interesse in geschiedenis. Hij was in mijn ogen toen al een hele oude meester. In de zesde meneer Berns, ook heel aardig. Iki geloof dat we graag met een van de meesters aan de hand rondjes over het plein liepen in de pauze. We hadden een fijne klas en ik hoop al mijn klasgenootjes nog eens te zien. Geert Jongman, Peggy van Est, Peggy Peeters, Inge Slabbers, Anton, Antoon, Antoine, Toine, Chris (die lange), Francis, Petruska, Jos (daar was ik verliefd op), Desiree, ... en de andere namen komen vast ook nog wel terug! Ik heb nog het lied dat onze meesters voor ons hadden geschreven als afscheid in klas zes. Ik heb fijne herinneringen aan deze school.

  't schrijverke, 1977

  Ik zat in de eerste en de tweede klas van deze school.

  Ik zat in de eerste en de tweede klas van deze school. Met kerst 1976 zijn we verhuisd. Ik kan me nog herinneren dat we met stoepkrijt allemaal tekeningen op het schoolplein hadden gemaakt en dat ik daar een prijsje mee heb gewonnen. Een nare herinnering is de schooltandarts. Daar gingen we allemaal tegelijkertijd naar toe. Eerst de gewone controle en als je dan wat had moest je verder. In mijn beleving was het een sporthal vol tandartsen. Ik moest helemaal rechts achterin...zonder papa of mama in de buurt. Ik ben nog altijd panisch voor de tandarts vanwege dat gaatje. Leuke herinnering is apekooi in de gymzaal: allemaal apparaten, matten enz en dan mocht je nergens de grond raken. Heel leuk. Van de inrichting van de schoollokalen herinner ik me alleen de leesplaten boven het bord en hoe de tafeltjes stonden. We zaten in die tijd niet in groepjes maar in rijtjes achter elkaar. Ik vond schrijven altijd heel leuk. Van de hele klas heb ik nog wel eens een pakket met tekeningen ontvangen toen ik al in Druten woonde, maar helaas ben ik alle namen van mijn klasgenootjes uit die tijd vergeten. Ik kan me nog een meisje herinneren waar ik heel af en toe mee speelde. Ik dacht dat ze Marielle heette, maar zeker ben ik er niet meer van. Goh, wat is dit al lang geleden!

  Thomas More, 1975

  Rekenen-wiskundedidactiek.

  Rekenen-wiskundedidactiek

  Saxion hogeschool Deventer,..., 2005