Magda Geluk

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Magda Geluk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Magda Geluk heeft 11 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Was toen een vrij nieuwe school.

  Was toen een vrij nieuwe school. Ik herinner mij de trouwerijen van juf Lindhout in Den Haag en van juf van Driel in Sommelsdijk waar we met een bus heengingen. De strenge meester Dieleman, en meester Meijer in klas 5. Handwerken van juffrouw Boot; ik was heel slecht daarin maar de goede cijfers had ik te danken aan m'n moeder die meestal mijn werkjes overnieuw deed of verbeterde. De tweeling Judith en Irma Timmerman vergeet ik ook nooit meer omdat we op dezelfde dag jarig zijn. Marco Dekker, Margreet Vogel en Anja Saman zie ik nog regelmatig omdat ze vlak bij mij in de buurt wonen.

  J W v d Doelschool, 1967

  Ook ik herinner mij het schoolkamp in huize Weltevree in Oostkapelle nog.

  Ook ik herinner mij het schoolkamp in huize Weltevree in Oostkapelle nog. De tussenuren die je doorbracht in de aula of je ging met een groepje naar de stad. Eén van mijn favorite docenten was toch wel Wim Geene. Verder herinner ik me Knape voor bio, Weekhout voor Duits, Van Drie die onze schooldecaan was. Jan Nauta die toch wel erg veel gepest werd. Dan hadden we nog Ingrid van Leeuwen die Frans gaf en die we volgens mij Le Cheval noemden. Ook diverse klasgenoten ken ik nog en sommige zie ik nog regelmatig omdat ze bij mij in de buurt wonen o.a. Rianne Heyboer, Marco Dekker, Jaap Jan Vink

  Chr. Mavo, 1973