Ontdek PLUS

Maartje Meerman

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Maartje Meerman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Maartje Meerman heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb maar een maand of 9 op deze school gezeten, wegens familieomstandigheden.

  Ik heb maar een maand of 9 op deze school gezeten, wegens familieomstandigheden. Herinner me juffrouw Loen en mijnheer Heuvelink, die zo goed kon tekenen. Aangezien ikzelf ook graag tekende(en omdat hij zo verschrikkelijk aardig was), was dat voor mij een steun in moeilijke tijden. Ik herinner me Anja Klomp, heb ook wel bij haar thuis gespeeld, en Marleen Blok. Helaas nooit meer gezien, na terugkeer naar mijn oude school (Gunningschool).

  Multatulischool voor o.l.o., 1975

  Juffrouw Loen, Drieënhuizen,die je zo stevig tegen haar borst(en) kon drukken,Van Aggele (hunnenbedden in Drenthe, thans met een H!), en die mooie juf van klas 2.

  Juffrouw Loen, Drieënhuizen,die je zo stevig tegen haar borst(en) kon drukken,Van Aggele (hunnenbedden in Drenthe, thans met een H!), en die mooie juf van klas 2. De heer Blaauw met pijp. Bosje van Severijn.

  Prof. dr. J.H. Gunning Wzn...., 1974

  Herinneringen.

  Herinneringen...tja. Waar moet een mens beginnen...Het is ook al zo lang geleden. Ik was niet echt een groepsmens, maar bewaar nog altijd dierbare herinneringen aan Fabiënne Venecourt (Doe Maar 'doen' op een klassenavond!), Mirjam Cauvern en later Petra Boonstra (wij 'vonden elkaar' bij de 1e les scheikunde, zij kwam van de havo, ik was blijven zitten in 5vwo). Mijn vriendje was Ben den Dulk (nog altijd een goede vriend). Daarvoor vooral Stille Liefdes... Heb veel opgestoken bij Peter van der Hoek (bio), op donderdagmiddag vaak taart eten in de klas! "Le Miele" en Mots Clés bij Crahay Bloklander. Kurkdroge lessen bij Brouwer (na). De lieve Van Eek (en). De prachtmens Van Hulst (ne). Proefjes bij Nijssen (schei) die steevast mislukten. Ook goede herinneringen aan de Grote Avond. Zelf ooit meegespeeld (moeder van), in "Joris...en de rest is ook niet normaal", mét oudleerlingen en onder regie van Hans Melissen. Na afloop "Funkin' for Jamaica" ed. Denk nog regelmatig aan sommige klasgenoten, hoe zal het met ze gaan? Wellicht kom ik er een aantal tegen op de rëünie!

  A. Roland Holst College (Vo..., 1980