Ontdek PLUS

lydia fleminks

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van lydia fleminks en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  lydia fleminks heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kan natuurlijk hetzelfde vertellen als Marga want dat is mijn tweelingzus, we hebben niet in alle klassen bij elkaar gezeten, in de 4e zaten wij apart ik zat bij zr.

  Ik kan natuurlijk hetzelfde vertellen als Marga want dat is mijn tweelingzus, we hebben niet in alle klassen bij elkaar gezeten, in de 4e zaten wij apart ik zat bij zr. quireinen dat was een akelige zuster vol met pukkels daar zat ze de hele tijd aan te pulleken wat een vies gezicht was dat, ik kan me ook Ron Westra herinneren daar had ik een beetje verkering mee al vanaf de kleuterschool.Edgar Snoijnk was een broer van Debby. Na deze school ben ik naar de LEAO gegaan en daarna de Haven en Vervoerschool.

  St. Mariaschool, 1962

  Een paar namen die ik me herinner zijn, Ineke Moen en volgens mij Imelda Eiken dat is een surinaams meisje we hadden koken en handenarbeid en typles.

  Een paar namen die ik me herinner zijn, Ineke Moen en volgens mij Imelda Eiken dat is een surinaams meisje we hadden koken en handenarbeid en typles. Ik ken me een Mevr. Burger herinneren die haalde Ineke en mij altijd door elkaar.Ik zie een aantal gezichten voor me, maar ik ken er geen namen bij, ik denk Rob Spijkers en Nico van Grieken, misschien weet iemand anders wat meer hierover te vertellen dan wil ik daar graag over lezen.

  Maatschappijschool (St.Jozef), 1969