Ontdek PLUS

Lucia Grootfaam

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lucia Grootfaam en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Lucia Grootfaam heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Eerste dag op die school, had ik mijn uniform verkeerd om, op school heeft iemand hem goed voor me aangetrokken, was een meisjesschool en de jongensschool aan de overkant, ik heb daar niet lang gezeten,3de klas 2keren, was niet zo leerzaam.

  Eerste dag op die school, had ik mijn uniform verkeerd om, op school heeft iemand hem goed voor me aangetrokken, was een meisjesschool en de jongensschool aan de overkant, ik heb daar niet lang gezeten,3de klas 2keren, was niet zo leerzaam.Daar kwam ieder jaar sinterklaas, oh wat was ik bang voor die man

  St. Gertrudeschool, 1970

  Ik herrinner me niet veel,heb ook niet lang daar gezeten.

  Ik herrinner me niet veel,heb ook niet lang daar gezeten. Alleen dat we een stukje moesten lopen naar een plein om te gymmen, de juf die gymles gaf speelde ook volleybal, want ze trainde een paar meisjes in de gymzaal van de kweekschool???

  Schoonhovenschool, 1978

  Reliveld was hoofd, ik dacht dat Heilbron een soort baas was over de 2 christelijk scholen, hij kwam af en toe langs, een oud mannetje met een wandelstok, mw bikee, ligeon,hazelbank, dhr jones en je kon een warm bord eten krijgen, vooral rijstebrij met ro

  Reliveld was hoofd, ik dacht dat Heilbron een soort baas was over de 2 christelijk scholen, hij kwam af en toe langs, een oud mannetje met een wandelstok, mw bikee, ligeon,hazelbank, dhr jones en je kon een warm bord eten krijgen, vooral rijstebrij met rozijnen was geliefd bij de kinderen.

  oude christelijke school, 1968