Ontdek PLUS

Lody Kiesouw

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lody Kiesouw en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Lody Kiesouw heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kwam als Jordaneesje op deze basisschool.

  Ik kwam als Jordaneesje op deze basisschool. Heb het in het begin niet makkelijk gehad. Meester Versluis was mijn leraar en hoofd van de school. Zat in de klas bij o.a. Wilma Hogendorp en hetzelfde rijtje wat zij ook noemt. Namen als Tommy Thomas (volgens mij verkering met Wilma Hogendorp) weet ik ook nog. Marianne Wagenaar woonde naast mij in de Livornostraat. Beste vriend Tony Knaap en ook uit dezelfde klas. Ben ik uit het oog verloren (vertrokken naar Ierland). Jammer.

  Frederik van Eeden school, 1971

  Mej.

  Mej. v.d. Heuvel, Geschiedenis, zij kon fantastische verhalen vertellen en natuurlijk Nandoe, Aardrijkskunde. Fantastische kerel. Verliefd geworden op Christel en daar ben ik uiteindelijk mee getrouwd, 2 kinderen.

  Gemeentelijke school voor Havo, 1976

  Les gehad van uiteenlopende leraren.

  Les gehad van uiteenlopende leraren. Heel veel gelachen, weinig geleerd. Op schoolfeesten heb ik opgetreden met mijn 007-Drive-in show. In de klas gezeten met mijn gabber (destijds) Pieter Gootjes.

  Daniel Goedkoopschool, 1972