lita ponsen

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van lita ponsen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

  lita ponsen heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 11

  beetje verwarrend, toen wij in 68 op school kwamen ging de nieuwe mammoetwet in.

  beetje verwarrend, toen wij in 68 op school kwamen ging de nieuwe mammoetwet in. Ik kwam in het gebouw van de HBS, als brugklasser, de tweede klas ging naar het Schilderend, het oude ULO gebouw, daarna werden de klassen gesplitst in Atheneum, Havo en Mavo3 of 4

  2010, lita ponsen

  Ik vond het vreselijk op deze school! Maar ik zou het toch wel leuk vinden als ik nu weer eens te weten kwam bij wie ik toen in de klas zat.

  Ik vond het vreselijk op deze school! Maar ik zou het toch wel leuk vinden als ik nu weer eens te weten kwam bij wie ik toen in de klas zat. Op de tweede rij derde links sta ik: wit jurkje met een strikje middenvoor dat ik bijna verloren ben die dag. Ik heet nu Lita, maar werd toen Didi genoemd.

  2008, lita ponsen

  Volgens mij heb ik hier maar heel erg kort op school gezeten, maar op mijn schoolfoto staat hetzelfde klimrek bij de schoolfoto uit 1960.

  Volgens mij heb ik hier maar heel erg kort op school gezeten, maar op mijn schoolfoto staat hetzelfde klimrek bij de schoolfoto uit 1960. Op de foto van 1959-1960 staat wel mijn vriendje Erwin Kramer. Hij was/is een jaar ouder dan ik, ik weet dus zeker dat ik niet op die foto sta.

  2008, lita ponsen
  ?