Linda van Holsteijn

Kent 0 personen

Single , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Linda van Holsteijn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Linda van Holsteijn heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik was MBO instroom, begon dus in tweede jaar.

  Ik was MBO instroom, begon dus in tweede jaar. In 2002 ben ik een jaar gestopt, dit omdat het met stage's e.d niet goed ging, in 2003 stage voldoende afgerond, en aantal jaren later mijn eind werkstuk afgemaakt! Heb hier een leuke tijd gehad.

  CHN, 1998

  Ben dus met SPW aan de Ooievaarslaan begonnen, daarna naar deze school (ivm fusie) Ik heb hier zeker een geweldige tijd gehad, vooral lessen van Evert van Urk (handvaardigheid), Jan blanksma (muziek, hierin erg gedreven!!) Jan hoekstra (mijn stage begelei

  Ben dus met SPW aan de Ooievaarslaan begonnen, daarna naar deze school (ivm fusie) Ik heb hier zeker een geweldige tijd gehad, vooral lessen van Evert van Urk (handvaardigheid), Jan blanksma (muziek, hierin erg gedreven!!) Jan hoekstra (mijn stage begeleider) die zei dat ik het moeilijk zou krijgen in Engeland omdat vorige stage ook niet super ging! Nou hij kreeg ongelijk!!!!! hihihi Ik vond SPW zo gezellig dat ik het eerst jaar naar Bunnik en kamp in Oranjewoud nog een keer wilde meemaken!! Wat overigens Super gezellig was! 1 lerares rookte sigaren (weet naam niet meer!) echt van die lange dikke dingen, geweldig!! Ja echt super tijd gehad!

  Friese Poort, 1994

  Ben met de opleiding SPW begonnen hier aan de Ooievaarslaan, helaas zijn we toen gefusieerd met de Friese poort en gingen we ineens van een "kleine" gezellige school naar een "grotere" school, gelukkig bleef het contact met de leerkrachten goed, en werden

  Ben met de opleiding SPW begonnen hier aan de Ooievaarslaan, helaas zijn we toen gefusieerd met de Friese poort en gingen we ineens van een "kleine" gezellige school naar een "grotere" school, gelukkig bleef het contact met de leerkrachten goed, en werden we geen "nummer"!!! Heb zeker nog goede herinneringen, vooral de 4 maanden stage in Engeland! Was echt TE GEK! Adres is voornaam en tussen voegsel met eerste letter achternaam en dan het alom bekende. Heb nog wel wat contact met een paar oud klasgenootjes.

  MBO College Sneek, 1994