Linda de Vries

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Linda de Vries en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Linda de Vries heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Meester van Vlijmen noemde mij altijd beerinnetje.

  Meester van Vlijmen noemde mij altijd beerinnetje. Dit stamt af van de projecten tijd. Het ging toen over Indianen en iedereen had een Indiaanse naam en die van mij was Dansend Beerrinetje, omdat ik zo van dansen hou. Meester van Vlijmen was ook mijn favoriete meester. Ik herrinner mij nog de zomerfeesten, de musical "Raadsel rond het ruime sop", mijn vriendje Roberto waar ik hevig verliefd op was (dit was helaas maar van korte duur). Het slowen op de feestjes, de playbackshow. Alleen maar leuke herrineringen.

  De Leeuwerikhoeve, 1982