Ontdek PLUS

Lex Keller

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lex Keller en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Lex Keller heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik heb mijn gegevens staan bij Berlage Scholengemeenschap.

  ik heb mijn gegevens staan bij Berlage Scholengemeenschap

  Comenius Lyceum, 1963

  met Mieke van Veen en Ans Tiges vanaf de prof.

  met Mieke van Veen en Ans Tiges vanaf de prof. G.vd.Leeuwschhol in de klas gezeten tot aan eindexamen op Berlagelyceum. In de klas gezeten bij meester de Bye of zoals hij op de schooltuinen werd genoemd door de tuinman Labij. Berlagelyceum gedaan en daarna gestudeerd aan deTechnische Universteit Twente doe nu Vermogensbeheer hobby's zijn zeilen,skien,paardrijden,golf getrouwd, 1 zoon (1987)

  Professor G. van der Leeuws..., 1958

  Met Mieke van Veen en Ans Tiges vanaf de prof.

  Met Mieke van Veen en Ans Tiges vanaf de prof. G.vd.Leeuwschhol in de klas gezeten. In de vierde gezamenlijk blijven zitten. In klas 1c wiskunde van Kuiper. Die pestte altijd Hans Snellenberg, die wat sliste. Zodra die zijn mond open deed was het : een sssjjjtip voor ssssjjjjnel. Duits van mej. Feenstra. vaak een -1 gekregen. Beurten kon je wel voorkomen door de deur open te houden voor haar als ze met haar twee tasjes aan kwam lopen. Ook vaak heel uitvoerig het bord schoongemaakt totdat ze klaar was met overhoren. Dat lukte niet als iedereen een beurt kreeg. De mooie schoolreis naar Rome.Met die italiaanse jongens die allemaal afkwamen op onze meiden. Als voorbereiding de italiaanse les van de conrecor Egeter met pijp. Gestudeerd aan deTechnische Universteit Twente doe nu Vermogensbeheer. hobby's zijn zeilen,skien,paardrijden,golf getrouwd, 1 zoon (1987)

  Berlage Scholengemeenschap ..., 1963