Letty Bankersen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Letty Bankersen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Letty Bankersen heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Kan me niet zo gek veel herinneren van deze school, wel dat we in het begin heen er weer moesten fietsen voor kookles naar de Kaayk in Assendelft.

  Kan me niet zo gek veel herinneren van deze school, wel dat we in het begin heen er weer moesten fietsen voor kookles naar de Kaayk in Assendelft. Later is er een keuken gebouwd boven in de hal op de Fortuinlaan zodat we daar konden kokkerellen! Qua klasgenoten weet ik er ook niet zoveel meer, wel dat Gert-Jan Duif in mijn klas zat en Andre Rollenberg, Anja Vredenburg ( grappig is dat haar dochter Roxy bij mijn zoon Sven in de klas zit op dezelfde school )! Leerkrachten weet ik nog wel, dhr. Papa (hout bewerken), dhr. van Son (metaal bewerken), dhr. Berkhout (muziek, mocht ik altijd een kopje koffie voor halen), juf Kooy (engels en werkt er nog steeds), juf Groot (gym), dhr. Bonenkamp (wat hij gaf weet ik niet meer maar wel dat hij Baretta werd genoemd en toen een lekker ding was om te zien!!)en verder weet ik eigenlijk niet meer van welke leerkrachten ik les heb gehad want het is ook alweer zolang geleden dat ik daar op school heb gezeten maar misschien dat anderen dat nog wel weten!!

  Scholengemeenschap Zaanstre..., 1976

  Ik heb 3 jaar op deze school gezeten terwijl de opleiding 2 jaar duurde, met andere woorden.

  Ik heb 3 jaar op deze school gezeten terwijl de opleiding 2 jaar duurde, met andere woorden........ja ik ben een jaar blijven zitten! Ik dacht, bejaardenverzorgster word je zo wel even maar die vlieger ging niet op! Het zijn 3 leuke en gezellige jaren geworden, ik was daar vriendin met Yvonne Koster. De zeilkampen, om elkaar beter te leren kennen, waren een leuke ervaring. Die mocht ik dus ook 2x mee maken! Nadat ik van school af kwam kon ik eerst als vakantie kracht, later als invalkracht en nog weer later in vaste dienst komen werken in bejaardenoord "d'Acht Staten in Wormerveer!

  Dennenheuvel, 1981

  IN de 1e klas zat ik bij juf Wolzak, de 2e klas bij juf Kors-Riechelman, de 3e klas bij meester van Zaanen, de 4e klas bij meester v/d Bey,5e klas weer bij meester van Zaanen en de 6e klas bij meester Brandenburg.

  IN de 1e klas zat ik bij juf Wolzak, de 2e klas bij juf Kors-Riechelman, de 3e klas bij meester van Zaanen, de 4e klas bij meester v/d Bey,5e klas weer bij meester van Zaanen en de 6e klas bij meester Brandenburg. Van de laatste herinner ik me een keer dat ik als straf na moest blijven, hij gaf toen blokfluitles en daar moest ik bij blijven zitten! Een hele ergr straf vond ik dat trouwens, meester gaf de maat aan met een blokfluit waar op gegeven moment het mondstuk van door de klas vloog. Ik heb daar toen zo smakelijk en hard om zitten te lachen dat ik meteen vertrekken mocht, was allang blij natuurlijk!! Ik was vriendinnen met Miranda Zigterman, Anja Vredenburg en Greta Blokker maar heb toch ook regelmatig met Jeannette van Walcheren, Saskia v/d Hoek, Sandra Verhoeff, Angelique van Andel gespeeld.

  OLS-Zuid, 1970