Leonie Plug

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Leonie Plug en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Leonie Plug heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Toen ik op de PABO zat heette het nog Chr.

  Toen ik op de PABO zat heette het nog Chr. Hogeschool Rijn-Delfland. Ik heb het er best naar mijn zin gehad maar ik vond wel dat we ontzettend veel werkstukken moesten maken. In ons eindexamenjaar gingen we met een groepje medestudenten midden in de nacht bij onze leerkrachten langs de deuren om ze tompoucen aan te bieden als blijk van waardering. Dit werd niet echt op prijs gesteld en de video mocht ook niet gedraaid worden tijdens de diplomuitreiking. Dat vonden we wel flauw.

  Ichthus Hogeschool, 1996

  Ik heb maar 2 jaar op deze school gezeten dus ik heb er alleen mijn kleuterschooltijd meegemaakt.

  Ik heb maar 2 jaar op deze school gezeten dus ik heb er alleen mijn kleuterschooltijd meegemaakt. Ik kan mij nog goed herinneren dat juf Francijn ging trouwen en we allemaal een lied voor haar zongen. Verder het ziekenhuisproject; er kwam een ambulance bij ons op school en juf Gre moest op de brancard. Een jongen bij ons uit de klas (ene Johan volgens mij) moest later dat schooljaar naar het ziekenhuis ivm zijn buik en wij moesten toen allemaal een poppetje maken met een litteken in zijn buik dat we met borduurgaren erin maakten. Verder heeft het kabouterproject van Rien Poortvliet toendertijd een diepe indruk gemaakt. We moesten allemaal als kabouter verkleed en stonden later ook nog in de krant. Na mijn kleuterschoolperiode zijn we verhuisd naar de nieuwbouwwijk in Rijnsoever en ging ik naar de Brugghenschool. De molenhof vond ik erg leuk en gezellig omdat het niet zo'n grote school was. juf Gre heb ik jaren later nog wel eens terug gezien omdat ik toen ik 18 was autorijlessen kreeg van haar man (puur toeval maar wel een leuke ervaring.)

  Molenhof, 1981

  Toen ik als brugpieper op school kwam was dat nog het schoolgebouw aan de Frederikdreef al gauw gingen we verhuizen naar de Helmbergweg.

  Toen ik als brugpieper op school kwam was dat nog het schoolgebouw aan de Frederikdreef al gauw gingen we verhuizen naar de Helmbergweg. We moesten toen alle tafels en stoelen over de brug naar het nieuwe gebouw tillen. De werkweek naar Parijs was ook erg leuk. We moesten erg veel lopen en de lerares Frans liep alles op naaldhakken en wij waren aan het eind van de week bekaf. We hadden nog meer gedaan dan degene die naar de Ardennen waren geweest. De culturele dagen in 5 Atheneum waren erg leuk. We kregen de opdracht om zelf een film te maken. De lessen van meneer Molenaar en W. Idoe vond ik altijd erg gezellig. We hadden een hele gezellige klas en ik heb er een leuke tijd beleefd. In mijn eindexamen jaar waren er een hoop gezakt en dat allemaal omdat we niet goed in tekstverklaren (vooral Engels) waren. Ik zag dat Jeroen Hoek ook al iets had geschreven en ik hoop hier nog meer over oude klasgenoten te lezen.

  Andreas College, 1989