Leo Zwaga

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Leo Zwaga en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Leo Zwaga heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Of was het nou nog de St Bavoschool.

  Of was het nou nog de St Bavoschool. De Mariaschool was een meisjesschool en de St Bavoschool was een jongensschool. Ik zat er net op na de fusie in een gemengde klas. Ik kan me de namen van twee van mijn vriendjes (ongeveer) herinneren: Nico Mastenbroek (ouders hadden een naaimachinewinkel) en Peter Smi(d)t. Ik woonde zelf in de Da Costastraat. In de vijfde (okt 66) ben ik verhuisd naar het Overtoomse veld. Ik had toen mw. Bekhoven als juf. In de eerste mw. Bijnen (lief mens). In de 2e mw Larsen. In de 3e mw. van Kan en in de vierde mw ter Rahé. (oude rapporten opgezocht). Opvallend hoeveel er terugkomt als je er even mee bezig bent!!

  Mariaschool, 1962

  Wie helpt mij met het bijwerken van de namen op de klassefoto?? Mijn onvoldoende voor Frans van mijnheer Haug - omdat ik spiekte!! En mevrouw Helmer van de 6e klas - erg streng - nam met tranen (van opluchting??) afscheid van ons.

  Wie helpt mij met het bijwerken van de namen op de klassefoto?? Mijn onvoldoende voor Frans van mijnheer Haug - omdat ik spiekte!! En mevrouw Helmer van de 6e klas - erg streng - nam met tranen (van opluchting??) afscheid van ons. Ik kwam daar in de vijfde. Vanuit de binnenstad verhuisd naar de Piet Mondriaanstraat.

  Sint Rafaëlschool, 1966

  Leuke tijd gehad.

  Leuke tijd gehad. Wiskunde in de Runstraat. Aan de overkant bij dikke Frank hamburgers eten en bridgen. Scheikunde in het UvA-lab en later in Diemen. Ik heb nog steeds contact met mijn studiemaatje van toen: Paul Eradus. Pas nog weer eens gezien na 20 jaar.

  Vrije Leergangen-VU, Lerare..., 1974