Leny Mourik

Kent 1 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Leny Mourik en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Leny Mourik heeft 4 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb maar 3 jaar op deze school gezeten.

  Heb maar 3 jaar op deze school gezeten. Doubleerde 2x de 2e klas en moest van school af. Niet te stom, maar te lui. Joyce Korver, Mieke Mabelis en Rita Trijssenaar waren mijn vriendinnen. Ben 17 jaar werkzaam geweest als secretaresse vervolgens 16 jaar als medewerker genetisch onderzoek aan het LUMC. Sinds 2005 met FPU. Heb 3 kinderen, (een jongenstweeling en een dochter).Ik pas 2 dagen in de week op mijn 2 Nederlandse kleinkinderen. Heb nog 5 kleinkinderen in de USA. Heb leuke herinneringen aan de Zuiderpark HBS. De Wolf (wat kon die kwaad worden), mevr. Kunst, een natuurkundeleraar, die huilend de klas uit liep, van Randwijk, die ik zo tergde dat hij mij een schop onder mijn kont gaf.

  Zuiderpark hbs, 1958

  Ik was goed in sporten, was bevriend met Conny Vogelensang, Rob de Haan en Rob Hurkmans.

  Ik was goed in sporten, was bevriend met Conny Vogelensang, Rob de Haan en Rob Hurkmans. Van Marcel Issbrucker, Bob Spierenburg (een speciale vriend) zou ik graag weten wat er van hen geworden is.

  Morgenstond Mavo Mulo, 1961