kor vanduinen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van kor vanduinen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  kor vanduinen heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  het was een nieuwe school aan het eind van de helprwestsingel.

  het was een nieuwe school aan het eind van de helprwestsingel. vlak voor de school eerst links een heel klein mostertfabriekje en daarna rechts de ingang naar het woonwagenkamp met grote honden dan eenzelfde schoolgebouw waarin de openbare kleuterschool huisvestte. een heel aardige juf en hoofd van de school mevr rehwinkel

  chr kleuterschool de Anemoon, 1950

  na het zorgeloze van de middelbare school, zelfstandiger en met meer met verantwoordelijkheidsgevoel deze periode door, zij het niet zonder veel plezier.

  na het zorgeloze van de middelbare school, zelfstandiger en met meer met verantwoordelijkheidsgevoel deze periode door, zij het niet zonder veel plezier. vrienden, groepje van drie, bert bouman en chris koopmans. veel mee- en doorgemaakt.

  Rijks Universiteit Groninge..., 1968

  grote klassen (49/52) maar nooit als negatief ervaren.

  grote klassen (49/52) maar nooit als negatief ervaren. op de reuni van zeker 10 jaar geleden ontdekt dat de meeste van ons goed tot zeer goed zijn terecht gekomen. eerste klas juf hoving die als ze boos werd haar vuist in de mond stopte om te voorkomen dat ze met de borstel ging gooien. tweede klas een lieve jonge juf, ik dacht van der pijl, die ziek werd. derde en vierde klas mulder, humor en buitenleven en de vijfde en zesde munck die later leraar werd op de mulo.

  De Savornin Lohmanschool, 1952

  ?