Kitty Posthumus

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Kitty Posthumus en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Kitty Posthumus heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Juf.

  Juf. v/d Vim was volgenns mij hoofdjuf. Buiten spelen achter de speeltuin. Potlodenlucht en kleine kapstokjes bij binnenkomst.

  Mezennest, het (kleuterschool), 1965

  Zat op MBOCD.

  Zat op MBOCD. Geweldige tijd gehad met m'n klasgenoten. Max Hoefeyzers heeft het bij ons erg moeilijk gehad, hebben toen veel kritiek geuit, maar is misschien mede door ons een goed manager geworden. Ik bewonderde mw. Roeters van Lennep en Sanders heel erg. Heel veel profijt van deze opleiding. Diploma gebruikt als huishoudkundige in het Van Dam-Bethesdazks. te Rotterdam, Havenziekenhuis en bijna 10 jr. als hfd. huishouding in de Daniël de Hoed kliniek.

  doelensteyn, 1977

  Kwam als 'boerin' met zwaar Limburgs accent op school.

  Kwam als 'boerin' met zwaar Limburgs accent op school. Eerste klas veel gepest door o.a Gaby Gijbels en Beppie van Driel. Pesten hield in de 2e op en kwamen de vriendschappen met Loraine, Heleen en Connie. Vreselijk verliefd geweest op Cockie Molenaar (met klompen met haar erop). Achterin het scheikundelokaal maakte hij z'n tanden zwart, ik in een stuip en kon er bij Nawijn uiteraard weer uit... Veel straf gehad, ik had ook altijd een grote mond, was altijd de kleinste en de jongste in de klas. Veel respect gekregen voor v.d. Sluis, het eerste jaar een bullebak, en in het 4e jaar bij wijze van spreken je vriend. Met veel spieken en weinig leren uiteindelijk toch het papiertje gahaald.

  Mavo De Keerkring, 1973