Kees vanvalkengoed

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Kees vanvalkengoed en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Kees vanvalkengoed heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ontzettend leuke school, met "alleen maar" goede herinneringen! meneer Groen, van bloemsierkunst.

  Ontzettend leuke school, met "alleen maar" goede herinneringen! meneer Groen, van bloemsierkunst...na al die jaren zit ik nog steeds in het vak! Ben als "stadse" met een boer getrouwd! (wie had dat gedacht??) meneer van Pijlen (engels) rook altijd STERK naar after-shave;) we mochten i.p.v. lassen de "lelijke eend" van de tekenleraar wassen, met als gevolg kortsluiting in de lampen;)) Bouw, de congierge.... ach wel een lieverd met zijn "bloemetjesgordijn" echt... soms zou ik willen dat ik nog 14 was..... mijn grote liefde....Edo, waar ben je gebleven???? waar is iedereen? ik zou het erg leuk vinden om contact met jullie te hebben.

  Agrarische School, 1979

  ja.

  ja...aad, jan, marco.... ik ken jullie nog wel, ook esther, helen, joyce... toch wel een leuke tijd als ik erover nadenk, later zie je dan bianca terug in BB! meester de Rek (is stapelgek), en mijn favoriet meester kerkhof!! dat was een schat! ben heel benieuwd wat er van iedereen geworden is, en zou graag wat van jullie horen.

  Sweelinckschool, 1972