Kees Koek

Kent 1 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Kees Koek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Kees Koek heeft 0 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mooie tijd met Prinschenbos, vierdaagse, de pollen, co-tijden, roeien bij dudok en feesten (vooral de nelson mandela cocktail parties waren grensverleggend) als hoogtepunten.

  Mooie tijd met Prinschenbos, vierdaagse, de pollen, co-tijden, roeien bij dudok en feesten (vooral de nelson mandela cocktail parties waren grensverleggend) als hoogtepunten.

  Koninklijke Militaire Academie, 1983

  Fantastische tijd gehad, toen de casettenbandjes nog van hout waren en fietsensloten niet bestonden.

  Fantastische tijd gehad, toen de casettenbandjes nog van hout waren en fietsensloten niet bestonden. Sierksma (hoe zag hij dat je spiekte?) aardrijkskunde, Opstal voor gym (altijd aardig), Juf Dantuma Duits (wat had die een zwaar jaar), van Eck met de aanwezigheidsbriefjes. Koffie lenen in't keukentje (was voor niets) en natuurlijk de onvergetenlijke filmavonden op vrijdag. Bekende namen: Henk Jonkers, Willem Boiten, Bram en Johan Rippen, Eric van Reenen, Marianne Nuijt, Jolanda Bouma, nicht Neline, Petra van Dijk, Diedje en Ben Admiraal, HP, Jan Capon, Duck. 6VWO stunt was in pyjama school gijzelen en hele nacht in de 'hangmat' in het trappengat liggen. Muziek werd gemaakt door Toontje Lager, Massada (live), Doe Maar. Grease kon echt niet. Tuinbroek was in en college kleding uit. Je kreeg vrij voor bam de bom demonstraties en voor de eerste les gingen we met z'n allen in gebed om vervolgens er weer lustig op los te spieken.

  Chr. SG Het Streek, voorhee..., 1977

  Graven in de zandbak tot de bodem.

  Graven in de zandbak tot de bodem. Strenge juf Fingeling. Lieve juf Mourik. Goede juf Michon. Minder goede meester Gils. Beste tijd gehad in 6e klas bij meneer Faro die met z'n Simca door rood licht reed op weg naar de bevalling thuis. Verdwaald tijdens schoolreisje in Flevohof.

  Paasbergschool, 1972