Kees Hoogenboom

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Kees Hoogenboom en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Kees Hoogenboom heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke herinneringen.

  Leuke herinneringen

  Wilhelminaschool voor L.O.o..., 1955

  Ik hier de vormingsklas gevolgd.

  Ik hier de vormingsklas gevolgd. Ik herinner me nog de directeur dhr. Barendrecht. Zijn dochter zat ook bij ons in de klas. Er was een A en een B klas. Juffrouw Christiani, zij was de kookjuf. Tussen de middag moesten wij om toerbeurt voor de leraressen koken en de ramen zemen. Van de leerlingen herinner ik me alleen nog Lenie Soetens, Gerrie Leurink en Hennie Lievaart.

  1ste Christelijke Huishoud ..., 1966

  Ik kwam voor het eerst in de vijfde klas bij meneer Weij.

  Ik kwam voor het eerst in de vijfde klas bij meneer Weij.Het was wel even wennen. Op deze school moest je rechtop schrijven i.p.v. schuin. Ik herinner me nog de reunie van 1996. Bijna iedereen kon aanwezig zijn. Op een paar na. Het was reuze gezellig. Het hoofd van de school was dhr. Andela en het jaar daarna dhr. Wijma.

  Wilhelminaschool, 1958

  ?