katinka dijkstra

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van katinka dijkstra en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  katinka dijkstra heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb geen favorite herinnering aan deze school, maar ik zat in purmerend op deze school , maar is niet terug te vinden op deze site.

  Ik heb geen favorite herinnering aan deze school, maar ik zat in purmerend op deze school , maar is niet terug te vinden op deze site. wie kan mij helpen, veel namen kan ik niet meer herinneren, wel herinner ik mijn nog: Jose Verus, Tanja de Jong, Isabella.. , Irma...,Onze mentor was Bettie van Nieuwen hoven, en Rose Hesselink vakleerkracht.

  Streekschool voor Zaanstree..., 1988

  Wat ik mij nog herhinner aan deze school is: de "weekafsluiting, dan moesten we met de hele school in de aula zitten en gingen er een paar op een blokfluit liedjes spelen en de rest zingen.

  Wat ik mij nog herhinner aan deze school is: de "weekafsluiting, dan moesten we met de hele school in de aula zitten en gingen er een paar op een blokfluit liedjes spelen en de rest zingen.., en "de burcht" daar hingen de zesde klassers altijd op. En mijn favoriete leraar was meester Voogd van de vierde klas. En we mochten jur Reinie d'r lange haar altijd borstelen.

  Idenburgschool, 1977

  Ik heb met veel plezier op deze school gezeten.

  Ik heb met veel plezier op deze school gezeten. We gingen altijd met een hele groep op de fiets en dan altijd ff stoppen bij "Willem 2" om sigaretten,shag of lollies te kopen, en in de pauze altijd naar Gandi toe snoep kopen, of in 't zonnetje patat eten...

  Huishoudschool Immaculata (..., 1983