Bekijk het volledige profiel van Karin van Eerten en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

Karin van Eerten heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Han Master Social Work...

Han Master Social Work

2015, Karin van Eerten

op biologisch kamp in de Arden...

op biologisch kamp in de Ardennen, een potje 'frisse lucht' mee naar huis, feesten die erg lollig waren en hangen met 'new wavers'op het plein...

2005, Karin van Eerten

De driemaster was en hele leuk...

De driemaster was en hele leuke school. Ik herrinner me het vele creatieve bezig zijn, veel toneelstukken, leuke weekafsluitingen met muziek en dansstukjes. We hadden altijd sneeuwballengevechten met de school ernaast. Ik kwam op school en zat toen in de kleuterklas met juf Alma, in groep een vond ik juf Ina geweldig. (Of was dat groep twee). Eigenlijk herinner ik me alle docenten nog goed, meester Frans met zijn 'takkenbos brandhout' als we weer eens slecht gescored hadden, meester Andries die de musical in groep 3 waarin ik de heks speelde begeleidde. En juf Marly die zo mooi kon tekenen. Op een dag was daar nieuw op school meester Stef, ik weet nog dat ik net zat te mijmeren dat dat best een knappe meester was toen hij me ineens beschuldigde van dagdromen en ik straf kreeg. Ik vond hem daarna niet meer zo, natuurlijk. Het leuke van de school was dat je na school met al je vrienden kon spelen in de buurt, alles was klein en overzichtelijk.

2005, Karin van Eerten
?