Bekijk het volledige profiel van Kaatje Buteijn en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Kaatje Buteijn heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

ik herinner me als kooklerares...

ik herinner me als kooklerares mevr de jong.als naailerares. mevr fiole. men lago als leraar engels. de avo en sport leraar.

2008, Kaatje Buteijn

ik heb Mijn beste vriendinn...

ik heb Mijn beste vriendinnen waren Joke en Maatje de Leeuw. Ik zat in de klas bij juffrouw Wisse en meester van Vreeswijk.ik herinner me meester meeuse. hij ging net voor de ramp naar rijssen.toen de ramp kwam was meester v vreeswijk net naar rilland ver huisd.hij woonde er net.van meester meeuse herinner ik me nog iets leuks hij gaf les aan de kleintjes als de hoogste klas naar gym was met juf wisse. ik moest iets aanwijzen op het bord en daar ik toen onder de maat was kon ik er niet bij en zette hij mij op zn schouder.mijn zus janna "diende" bij hun .en zij vertelde dat een van hun kinderen ëen "gestopte"neus had.ik heb geen klasse foto uit die tijd en kan me niet herinneren dat er van die periode fotos'zijn mocht dat wel zo zijn wil ik die graag in mijn bezit hebben.

2007, Kaatje Buteijn
?