Ontdek PLUS

Josine van der Veen Plas

Kent 2 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Josine van der Veen Plas en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Josine van der Veen Plas heeft 7 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik vond dit verschrikkelijk, de lage deuren voor de wc, zodat iedereen naar je kon kijken als je op de wc zat.

  Ik vond dit verschrikkelijk, de lage deuren voor de wc, zodat iedereen naar je kon kijken als je op de wc zat. Ik weet nog dat je hand in hand in de rij weer naar binnen en buiten moest gaan en dat we dan vlakbij de deur een ronde stenen put of kuil was...ik heb nooit helemaal begrepen watvoor ding dat was. Maar ik vond de kleuterschool echt niet leuk...dat weet ik nog heel goed. Die aparte geur die daar ook hing....

  de Meerkoeten, 1982

  Ik ben op zoek naar Alexandra Keizer, Debbie.

  Ik ben op zoek naar Alexandra Keizer, Debbie...., Esther Veenings. Ik ben erg benieuwd hoe het met ze gaat? Iedereen die een beetje internetter is, kan zien in mijn stukje hierboven wat mijn mailadres is. Ik hoop van jullie te horen!

  Prinses christina MAVO, 1990

  Ik heb SPW gedaan en het leukste vond ik altijd de drama lessen en SV.

  Ik heb SPW gedaan en het leukste vond ik altijd de drama lessen en SV. Ik kon me goed verplaatsen in mijn rol ik vond het heerlijk om iemand anders te spelen met drama. Ik heb veel over mezelf geleerd op die school en ik ben zelfverzekerder geworden. Iedereen die weet hoe internet en mailen moet, begrijpt in het stukje hierboven hoe ze me kunnen bereiken, schroom niet, tot horens!!

  Menso Alting College Mbo, 1996