José ter Wee

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van José ter Wee en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  José ter Wee heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De waterbak de kastjes met laadjes waar je werkjes in lagen en de zandbak naast de school en het hele grote grasveld achter helemaal langs het puin.

  De waterbak de kastjes met laadjes waar je werkjes in lagen en de zandbak naast de school en het hele grote grasveld achter helemaal langs het puin.

  Kleuteronderwijs - Prins Fr..., 1957

  Wat ik mij nog herinder zijn een paar klasgenoten.

  Wat ik mij nog herinder zijn een paar klasgenoten. Nellie Davids,Adrie van Hoorn, Willie ducanoux,Tineke? Schippers.en ook een rood harige juf die mank liep.Meester Advokaat en Meester Wunderinck.Het grote schoolplein en achter de school het gymlokaal.

  willem barentzschool, 1959

  Ik Herinder mij nog goed mevr.

  Ik Herinder mij nog goed mevr.Stüvel de directrice, naaldvak lerares Juffrouw Paqué ik heb het hier goed naar mijn zin gehad op deze school en hoop eventueel nog contact te kunnen leggen met oude klasgenoten van de LV1,Nel Bakker, Nellie Davids e.a. Costumiëre 1ste en 2de jaars samen met Rika Willemstein, Joke Vergalen Corrie Wijnstekers en andere.

  Algemene Vakschool voor Mei..., 1965

  ?