José Schwengle

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van José Schwengle en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  José Schwengle heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In 1971 naar Nederland gekomen om Electronica te studeren (HTS) Rens&Rens in Hilversum.

  In 1971 naar Nederland gekomen om Electronica te studeren (HTS) Rens&Rens in Hilversum. Deze door allerlei omstandigheden niet afgemaakt. Om de een of andere reden heb ik mijn verblijf op deze school heel diep weggestopt. Niet echt mijn school als ik het zo mag zeggen.

  Hoger en Middelbaar Elektro..., 1971

  Begin van schooljaar 1961-1962 overgeplaatst van Dominicus college hier naar toe.

  Begin van schooljaar 1961-1962 overgeplaatst van Dominicus college hier naar toe. Nieuwe onderwijzer Leo Arnoldie, ik zal zijn naam nooit meer vergeten. Vanaf begin had hij de pik op mij. Vond mij dom of zo? Als ik hem nu tegen kom dan doe ik hem nog wat .. 8) Voor de rest was het hier best gezellig met alle andere mede scholieren. Elke middag trefbal spelen samen met alle overblijvers.

  Tarcisiuscollege, 1961

  Gemengde gevoelens over mijn periode op deze school.

  Gemengde gevoelens over mijn periode op deze school. Ik werd veel geplaagd dat kan ik mij nog herinneren. Altijd gezeur omdat ik met mijn linkerhand schreef. In de tweede/derde klas uit pure ellende maar met rechts gaan schrijven .. eindelijk wat rust. In begin van schooljaar 1961-1962 zijn wij die niet uit de stad kwamen overgeplaatst naar de Tarcisiuscollege.

  Dominicus College, 1957