Jose Boeree

Kent 0 personen

RELATION , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jose Boeree en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jose Boeree heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De houten vervallen gebouwen, waar de gaten invielen.

  De houten vervallen gebouwen, waar de gaten invielen. De gevelkachels die in de winter de neiging hadden om niet te branden. De Hendrik Mandeweg die goed aan ons verdienden. Meesters De Heer en Dickers die het na een half jaar al gezien hadden. En natuurlijk de noodlokalen aan de Laan der Nederlanden waar je met een bloedgang naartoe moest fietsen om de les te halen. Daarna verhuist naar de Hoflanderweg. Meer regels, maar even leuk.

  LEAO/MEAO, 1976

  De trouwerij van juf Marianne.

  De trouwerij van juf Marianne. Met z'n allen naar het raadhuis. De grote feesten op het speelterrein. De nieuwe hekken met van die enorme scherpe punten waar je benen van kapot gingen, en de lauwe melk. Is er iemand die een fotootje heeft van deze jaren?

  Pius X - kleuterschool, 1967

  Heb deze school maar even meegemaakt.

  Heb deze school maar even meegemaakt. Alleen de eerste klas bij Juf de Wit. Halverwege het jaar naar Otterkolken. Handwerken van zuster Adolfina en de grote trap naar boven is eigenlijk alles wat ik mij herinner. Mea Sprengers en Rietje Bekker waren mijn beste vriendinnen. Wie zaten er nog meer bij mij in de klas?? Is er iemand die een klassenfoto heeft?

  Mariaschool, 1969