jos van derheijden

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van jos van derheijden en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  jos van derheijden heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  in de perioden van 1947 t/m 1952 zat ik ook op deze school.

  in de perioden van 1947 t/m 1952 zat ik ook op deze school.de eerste twee jaren gaf jufrouw Wissing ons les,van het derde t/m het vierde jaar was jufrouw Vermeulen onze onderwijzeres in het vijfde jaar was Frans van der heijden onze meester,(geen familie van mij)het laatste jaar was het hoofd van de school Dhr. H.welling onze meester.

  Sint Martinus-School, 1947

  vanaf de vglo in didam ben ik in 1954 naar de zg ambachtschool Vesterbos gegaan om het timmeren te leren,mijn timmerleraar was dhr.

  vanaf de vglo in didam ben ik in 1954 naar de zg ambachtschool Vesterbos gegaan om het timmeren te leren,mijn timmerleraar was dhr.Bokke,hij gaf goed les maar had de handjes wel eens los zitten,hij kwam uit wehl en kwam met een motor naar school toe,ook was er toen de directeur dhr. siro,een bijzonder mens ,als de timmerleraar er niet was dan kregen wij van hem ook de timmerles in de andere gevallen hadden we van hem tekenles,daar was hij dan geregeld niet in het lokaal dus er was nog al eens rumoer in de klas en dan maar schermen met de tekenhaak,veel van de leerlingen van toen heb ik nooit weergezien,ik heb nog wel een klassefoto van het jaar 1956.

  Lagere Technische School, 1954

  in dat jaar was ik juist te jong om naar de LTS te gaan en heb toen een jaar op de vglo gezeten,bij frater angelus,dit was een pracht figuur waar ik veel van heb geleerd,ik ging daar vanaf de lagere school in loerbeek naar toe samen met antoon hebing die

  in dat jaar was ik juist te jong om naar de LTS te gaan en heb toen een jaar op de vglo gezeten,bij frater angelus,dit was een pracht figuur waar ik veel van heb geleerd,ik ging daar vanaf de lagere school in loerbeek naar toe samen met antoon hebing die inmiddels is overeleden.

  VGLO School, 1952

  ?