JoopJoop Hop

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van JoopJoop Hop en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  JoopJoop Hop heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Als docent geef ik met veel plezier het vak Nederlands.

  Als docent geef ik met veel plezier het vak Nederlands.

  Gemeentelijke Helinium (GSG), 1994

  Klas 1 en daarna twee keer klas 2 gedaan.

  Klas 1 en daarna twee keer klas 2 gedaan. Was niet echt een succes. Ben daarna na de Mulo Baander gegaan. Herinneringen: Meneer Winde(Duits) Markante uitspraak: Jongetje van (lange pauze).......... en dan wist je of je voor het bord moest komen of niet. Meneer Steege(?) met de blauwe baard. De tekenlessen waar van een voorbeeld mocht uitkiezen en vervolgens diende je deze zo precies mogelijk na te "tekenen". Toen verliefd op Alie Anninga??

  Mavo-sleedoorn, 1963

  Samen met Jelle Stein(hoofd der school) en vele ouders als leerkracht de school opgezet.

  Samen met Jelle Stein(hoofd der school) en vele ouders als leerkracht de school opgezet. In oude school nabij veemarkt in centrum begonnen en via een andere noodbouw uiteindelijk op Torenmolen terecht gekomen. Leuke pionierstijd met wat minder leuke kanten af en toe (boos bestuur bij schoolstaking). Leuke kinderen in de klas. Hard werken. Speciale herinneringen: Kindercircus in het oude gebouw nabij de Koemarkt. Officiele opening van de school met Jelle en mijzelf in hoogwerker. Muizen en ontsnapte woestijnratten in de klas.

  1e Montessorischool, 1979