Bekijk het volledige profiel van Jolanda Wilpstra en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 5

Jolanda Wilpstra heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Mijn kinderen hebben in de per...

Mijn kinderen hebben in de periode 1998 t/m 2010 op de Hoeksteen gezeten. Vanaf 1998 ben ik zelf, met ontzettend veel plezier en voldoening, op school actief geweest als penningmeester van de schoolcommissie, lid en later een tijdje voorzitter van de ouderwerkgroep, hulpouder en aantal jaren als begeleider mee met kamp groep 8 naar Schiermonnikoog. In 2002 ben ik als secretaresse voor de Vereniging voor Christerlijk Onderwijs Midden Groningen (waar de Hoeksteen onderdeel van was)gaan werken. Dit heb ik t/m 2009 met ontzettend veel plezier gedaan.

2013, Jolanda Wilpstra

BD-richting. Leuke klas met o....

BD-richting. Leuke klas met o.a. een aantal jongens uit Assen, Nancy, Yvette, Jacqueline, Remi. Vaak even tussen de middag naar de stad om broodje te eten. Reisje naar Parijs. Les bij de Martinihal. Leraren die me bijgebleven zijn: Maas???, Koster

2004, Jolanda Wilpstra

Vond het veel te leuk op deze ...

Vond het veel te leuk op deze school, vandaar dat ik er 6 jaar over deed. Tussen de middag naar 't Koepeltje voor een patatje, in het fietsenhok een sigaretje. Rozema zijn geschiedenislessen. Verder Dilling(wiskunde), Kuipers(duits), Meijering(aardrijkskunde), Norder(engels), Kiewiet(nederlands),Bos(tekenen), Walker(gym), Inklaar(schei/natuurkunde), Folkeringa(biologie) en ik kan me nog een one-day fly herinneren voor biologie die volgens mij van school weggevlucht is, maar ben z'n naam even kwijt. Het organiseren van het afsluitfeest en het bezetten van de school. Verder de reunie in de Broeckhof, waarbij ik in de reuniecommissie zat. Zou het leuk vinden om in contact te komen met oude klasgenoten.

2004, Jolanda Wilpstra
?