John Meijer

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van John Meijer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  John Meijer heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb een hele leuke tijd gehad op de Prins Hendrikschool gehad, Juffrouw Tempelman 1e klas, 2 en 3 ?,4e klas Meester Roukema, 5e meester Spliet en 6e Meester Drijver(schoolhoofd).

  Ik heb een hele leuke tijd gehad op de Prins Hendrikschool gehad, Juffrouw Tempelman 1e klas, 2 en 3 ?,4e klas Meester Roukema, 5e meester Spliet en 6e Meester Drijver(schoolhoofd). Veel goede herinneringen, schoolreisje naar Dorst laatste twee jaar met de Kamerling Onneschool, s’avonds via het raam naar de slaapruimte van de meiden. We bouwden een mooi aquarium achter in de hal en hadden veel gezellige uren op zolder. Ik was de kleinste uit de klas snel en behendig en van niemand bang. Wat ik nog heel goed weet dat er klassenstelsel was ingevoerd vanaf de vierde klas, je kon in principe niet meer blijven zitten maar goed ook anders had ik nu nog op de lagereschool gezeten. Oude klasgenoten zoals Corrie Smetsers, Ton ten Have, John de Rooij, Piet van de Toorn, Henk Tuinstra, Bert Bekelaar, Ad Troost, Frans Scheer, Kees Groenewegen, Ronald ?, Mary Cronenburg,Annie Portvliet,Veronica de Jong, Karin Borsboom, Francien Bredius, Nanja, Connie, Anja , Ellen. Het brengt voor mijn heel veel leuke herinneringen terug. Laat eens wat horen!!!

  prins hendrik school, 1966