Ontdek PLUS

Johan van Berkel

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Johan van Berkel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Johan van Berkel heeft 13 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik vond dit geen prettige school.

  Ik vond dit geen prettige school. Na de 2e Montessori Mavo was dit een behoorlijke afknapper. Ik herinner me wel een prettige tekenleraar. Een pluspunt was dat ik weer contact kreeg met Eva Brekelmans van de lagere school. lionheartnl@yahoo.com

  Montessori Lyceum Amsterdam, 1987

  Niets dan goeie herinneringen! In de klas bij Mr.

  Niets dan goeie herinneringen! In de klas bij Mr. Wolters ('Dreigroschenoper'), op schoolreis naar de Ardennen met o.a. Andries (**zie foto's!**) en later naar Parijs. Ik ging met veel mensen om, maar de voornaamsten waren Mylene, Irene, Maud etc. Namen die ik me herinner: Annabel, Monique S. & Mark B. (Smak &Plak!), Brigitte, Raquel. Ik stond erom bekend dat ik iedere dag weer een andere outfit aanhad (tja, jaren 80...) . lionheartnl_**********************

  2e Montessori Mavo, 1983

  De eerste 2 jaar les van juf Kalf (de liefste juf van de wereld), toen 2 jaar meester Frits en toen 2 jaar meester Schol.

  De eerste 2 jaar les van juf Kalf (de liefste juf van de wereld), toen 2 jaar meester Frits en toen 2 jaar meester Schol. Ik was 'A ram sam sam' helemaal vergeten tot ik er weer over las op deze site! Klasgenoten die ik me herinner: Miranda , Nanny, Olaf, Dick, Hannie, Errol, Sandra, Wendy, Nancy, Martin. Wat me het meeste bijstaat is dat we te pas en te onpas toneelstukjes werden opgevoerd. Mijn moeder heeft nog een aantal jaren Engels gegeven (na schooltijd). De eerste 3 jaren was ik onafscheidelijk van Eva Brekelmans (tot ze verhuisde).

  Burgemeester De Vlugtschool, 1976